top of page

Rólam

1975-ben születtem Budapesten, külföldön nőttem fel, angol és német nyelven is beszélek. Pácienseket ezen nyelvterületekről is szeretettel fogadok.

Tagja vagyok a Magyar Rehabilitációs Társaságnak, 2021 óta a Magyar Ergoterapeuták Egyesületének vagyok az Elnöke, 2022. július óta pedig a Magyar Biofeedback és Neurofeedback Akadémia Tudományos Egyesületben Alelnöki pozíciót és gyakorlati oktatói státuszt töltök be.

Hobbim a kertészkedés, az olvasás és az akvarell festés. Utóbbi kiemelten, mert művészettörténet és szociológia szakos voltam. Szeretem a csokit és a különleges gyümölcsöket.

Miért tanultam ergoterapeutának? Az ergoterápia személyes, egyedi és érdekes. Szeretek segíteni, jól oktatok - a klasszikus ergoterápiának túlnyomó része beszélgetés, magyarázás, a gyakorlatok elsajátításához szükséges információk megfelelő átadása -, továbbá gyerekkorom óta érdekel a neurofiziológia és a pszichológia. Ezt a szakmát és lehetőséget érzem a legközelebbinek. (M.E.: 286498) A tanulmányaimról itt olvashatsz bővebben.

Chauvin N. Nerella Ergoterapeuta Pszichológus Budapest neurofeedback biofeedback

"A rehabilitáció sarokköve
a kommunikáció.”

Chauvin N. Nerella

Ergoterapeuta

A neurofeedback és biofeedback HRV, EMG terápiás kezelések mellett, szakterületemnek választottam a rehabilitációs pszichológiát, az ergoterápián belül segítő beszélgetések keretén belül is fogadok pácienseket.

 

Mint ergoterapeuta, hiszek a fejlesztésekben, fontosnak tartom a kutatásokat és a megszerzett tudás átadását. Munkám során arra törekszem, hogy a pácienseket motiváljam, hiszen csak a változtatni akarás után kezdődhet a rehabilitáció.

Mi az a rehabilitációs pszichológia és a segítő beszélgetés?

Röviden, a meglévő képességek, készségek erősítése.

 

A rehabilitációs folyamatban ketten veszünk részt. Páciens hozza a problémáját, az én részem pedig, hogy a rehabilitációs pszichológia módszerével egy objektív nézőpontból lássak rá helyzetére. A segítő beszélgetés nem tanácsadás és nem egy baráti beszélgetés!  A beszélgetések során indirekt módon kísérem a pácienst a nehézségei megoldásában és feldolgozásában. 

A rehabilitációs pszichológián belül a segítő beszélgetések különlegessége, hogy nem csak páciens központú, hanem egy biztonságos, elfogadó és szupportív környezetben történik. Bátran vállalhatod a valódi érzéseidet, a gondolataidat és nyugodtan megoszthatod a félelmeidet. Nem kell attól tartanod, hogy rossz szemmel néznek Rád, mert valamit másképp gondolsz vagy érzel, mint ahogyan azt elvárják Tőled. Munkakapcsolatunkat az együttérzés, a megértés, az elfogadás és a teljes körű titoktartás jellemzi. Minden ami elhangzik, kettőnk között marad és nincsenek következmények.

Ha egy olyan személyre van szükséged, aki nem csak meghallgat, hanem objektíven teljesen elfogulatlanul, bírálkodás és előítéletek nélkül figyel Rád és szakszerű segítséget tud nyújtani, akkor lépj velem kapcsolatba. Kérjél időpontot a KAPCSOLAT felületen, segítek!

Az ergoterápián belül a segítő beszélgetések ára 18.900,- HUF/alkalom. Egy alkalom időtartama 50 perc.

Az első két alkalom mindig személyes találkozás a praxisomban - teljes cím a kapcsolat menüpontban található -, a későbbi beszélgetéseket online felületen is lehet kérni.

A teljes árlista itt megtekinthető.

Instagram: www.instagram.com/rehabilitaciospszichologia

Facebook: www.facebook.com/Neurofeedback.Biofeedback

Amennyiben kérdésed van, keress bizalommal!

Chauvin N. Nerella

Chauvin Nerella terapeuta neurofeedback biofeedback

Kapcsolat

Sikeres üzenet küldés!

bottom of page