top of page

ONLINE INGYENES WORKSHOP


Tanuld meg a fejlődési gondolkodásmód és a megingathatatlan önbizalom titkát.


A workshopon egy empátiával vezetett önvizsgálaton, azonnal megragadó, de egyszerű gyakorlatokon és kollektív reflexión keresztül hatékony és erőteljes módszereket fedezünk fel az önbizalom és a bátorság elérésére, amelyre szükséged van ahhoz, hogy álmaidat életre keltsd.


pszichológia neurofeedback ergoterápia

Érezted már úgy, hogy beszorultál egy mókuskerékbe és nem tudsz kiszállni, bármennyire is próbálkozol? Míg a szűnni nem akaró, negatív önmagaddal folytatott beszélgetés, az ismeretlentől való félelem és az erőforrások hiánya gyakran visszatart bennünket, a mögöttes probléma gyakran az önmagunkba vetett hit hiánya.


Mindannyian megtapasztaljuk az önbizalomhiány, a kudarctól való félelem és az elakadt érzés pillanatait. De fontos realizálni, hogy ezek az érzések gyakran abból a veleszületett vágyból fakadnak, hogy előzetesen bizonyosság birtokában akarunk lenni; hogy biztosak legyünk a garantált eredményben, mielőtt még kísérletet tennénk; ez olyan, mintha tudni akarnánk valamit, mielőtt az megtörténik.


Mindez abban nyilvánul meg, hogy „nem érzed magad késznek”

…hogy megtedd azt a bizonyos következő lépést a karrieredben

.…hogy otthagyjál egy a mérgező kapcsolatot

.…hogy teljesen elköteleződj egy új kapcsolat mellett, ami most kezdődik

.…hogy elköteleződj az új, egészséges életmód mellett, amiről álmodoztál

.…hogy végre belevágj abba az üzleti vállalkozásba, amelyen eddig vaciláltál.


De mi van akkor, ha a „várni, hogy késznek érezd magad” az, ami visszatart?

Végül is a haladás mindig egy bizonyos kockázati szintet igényel. A tudatlanságnak mindig lesz egy foka – különösen, ha olyasmiről van szó, amit korábban még nem próbáltál meg. Az igazi haladás azonban akkor következik be, amikor merünk átnavigálni az ismeretlenbe. Amikor szembesülünk a kétségeinkkel és félelmeinkkel, már csak azért is, hogy felismerjük, nem nagyobbak az álmainknál.


Éppen ezért a garantált siker utáni vágyat fel kell váltanunk azzal a bátorsággal, hogy elfogadjuk a kudarc lehetőségét. Nem kell teljesen „készen érezni magadat”. Csak hinned kell, hogy lehetséges, hogy cselekedj!


Ez az önbizalom, ez a belső meggyőződés képes felszabadítani a valódi potenciálodat, felkészíteni arra, hogy szembenézz a félelmeiddel, és leküzdj minden – és úgy értem – tényleg MINDEN korlátot, amely útközben szembejön.


Itt jön a képbe az „ÚJ ÉNED”. Ezt a workshopot arra terveztem, hogy segítsek áttörni az önbizalomhiány és a félelem korlátait azáltal, hogy felvértezlek egy növekedési, fejlődési gondolkodásmóddal és megingathatatlan önbizalommal. Ez a szuper kis workshop lehetővé teszi, hogy elindulj az utadon amit olyan régóta tervezel és legyőzz minden akadályt, ami az utadba áll.

pszichológia neurofeedback

Íme egy kis betekintés a workshop tananyagába:


Tiszteld a hibáidat! Értékeld velük a kapcsolatodat, ahogyan emlékszel rájuk és beszélsz róluk. Tiszteld őket ugyanolyan hálával, mint amilyennel a győzelmeidet tiszteled.


A közhiedelemmel ellentétben a hibák nem azt mutatják meg, hogy kik vagyunk, hanem azt, hogy hol tartunk. És micsoda áldás tudni, hogy hol tartunk! Innen láthatjuk, hogy hova kell még eljutnunk.


Megjegyzés: így néz ki az elme átprogramozása, a félelem alapú gondolkodásról a megoldás alapú gondolkodásra; ahelyett, hogy magunkba "rejtenénk" azt a szégyent, amelyet néhányunknak megtanítottak érezni egy hiba elkövetése kapcsán. Meg kell tanulni tisztelni a hibáinkat.


Könnyű? Nem. Néhány hibát rendkívül nehéz megemészteni, általában azokat, amelyekből a legnehezebb leckéket tanultuk.


Kedves Olvasóm, elbukhatsz anélkül, hogy kudarcot vallanál. Megengedett, hogy hibázz, anélkül, hogy elbukottá válj. Mindig rendben voltál, bármit is csináltál – még ha most nem is így látod.


Kérdés ami most felmerülhet miközben olvasod ezt a posztot:

Hogyan tudnám elengedni a félelmemet, amikor a nem szokványos utat választom?


A nagyszerű hír: mindig megváltoztathatjuk a paradigmánkat és újraprogramozhatjuk a gondolkodásunkat! Lehet, hogy nem a mi hibánk, hogy szégyenkezve reagálunk a hibákra (köszönjük az elavult oktatási és nevelési rendszereket, amelyek a büntetéstől való félelemtől függenek), de most a mi felelősségünk, hogy visszaszerezzük azt, amit a hibáink jelentenek számunkra!


Ez az a fajta "átalakító munka", (hívhatjuk átprogramozásnak is) amelyet gyakorolni fogunk az online eseményen, ezen a fantasztikus új workshopon, amelyet összeállítottam neked. Képzeld el, hogy többé nem fojtod magadba a kudarcot – mennyi időt és nyugalmat takaríthatsz meg?


Készülj fel arra, hogy megtaláld azt, ami kedvesebbé tesz téged, ami segít megnyílni, és a legszeretetteljesebb, a legnagylelkűbb és legmagabiztosabb énedet hozza a felszínre.


Úgy fogod befejezni a tanfolyamot, hogy kapcsolatban állsz azzal a megállíthatatlan változatoddal, amely abban bízik, hogy magabiztosan haladhatsz előre. Nem fogod többé vesztegetni az időt arra várva, hogy újra késznek érezd magadat a változásra.


Még van 20 szabad hely! A workshop online, de limitáltam a jelentkezők számát, hogy mindenkire a legnagyobb figyelmet tudjam fordítani.


Ha szeretnél értesülni a részletekről, klikk a weboldalra és iratkozz fel a hírlevélre. Minden infót hamarosan küldök!


www.ergoterapeuta.com


#pozitívpszichológia #ergoterápia #pozitívgondolatok #ateutad #fejlődés #önbizalom


FACEBOOK

bottom of page