Rólam...


1975-ben születtem Budapesten, külföldön nőttem fel, angol és német nyelven is beszélek. Pácienseket ezen nyelvterületekről is szeretettel fogadok.


Tagja vagyok a Magyar Rehabilitációs Társaságnak, 2021 óta a Magyar Ergoterapeuták Egyesületének vagyok az Elnöke, 2022. július óta a Magyar Biofeedback és Neurofeedback Akadémia Tudományos Egyesületben Alelnöki pozíciót és gyakorlati oktatói státuszt töltök be.


Hobbim a kertészkedés és az olvasás. Szeretem a csokit és a különleges gyümölcsöket.


Miért tanultam ergoterapeutának?

Az ergoterápia személyes, egyedi és érdekes. Szeretek segíteni, jól oktatok (az ergoterápiának túlnyomó része magyarázás, a gyakorlatok elsajátításához szükséges információk megfelelő átadása), és gyerekkorom óta érdekel a neuropszichológia. Ezt a szakmát és lehetőséget érzem a legközelebbinek.


A neurofeedback és biofeedback terápiás kezelések mellett, szakterületemnek választottam a kéz rehabilitációját és az arc neuromuszkuláris rehabilitációját (arcidegbénulás). A kezünk és az arcunk egészséges "működése", oly annyira fontos szerepet játszik a mindennapokban, viszont szinte már természetesnek vesszük és csak egy fellépő sérülés, gyulladás, betegség után vesszük észre az esszenciális jelentőségét.


Mint ergoterapeuta, hiszek a fejlesztésekben, fontosnak tartom a kutatásokat és a megszerzett tudás átadását. Munkám során arra törekszem, hogy a pácienseket motiváljam, hiszen csak a változtatni akarás után kezdődhet a rehabilitáció.


Végezetül, megosztok néhány fotó a praxisból, melyet a pácienseim, gyermekek és felnőttek egyaránt, kiemelten megemlítenek és kedvelnek.