Kézterápia - Gyakorlatok


A stroke utáni rehabilitáció egyik fő pillére a kézterápia. Első alkalommal, kérem kizárólag terapeuta jelenlétében végezze a gyakorlatokat! Eszköz: gyurma vagy puha ERGO-labda (kék).


neurofeedback ergoterápia

Az a képesség, hogy a kezével tárgyakat fogjon meg és engedjen el, gépeljen a számítógépen, begomboljon egy inget vagy akár egy jegyzetet írjon valakinek akit szeret, nagyon fontos a jó életminőség szempontjából.


Ha agyvérzése megfosztotta ettől a képességeitől, tegyen lépéseket életminőségének javítása érdekében egy otthoni edzésprogram elindításával. Ezek az ujj- és kézgyakorlatok segíthetnek abban, hogy visszanyerje a kézügyességét, miközben újra edzi agyát a stroke okozta neurológiai károsodás után.


Ha további segítségre van szüksége a stroke utáni felépüléshez, forduljon hozzám bizalommal, hogy segíthessek. Az Ergoterápiás Praxisban elkötelezett vagyok minden stroke túlélő és családtagjaik támogatása illetve felépülése mellett.


MEGJEGYZÉS: a gyakorlatokhoz használjon gyurmát vagy rendeljen egy professzionális ERGO-labdát. A terápiás-segítő eszközök áráról és a rendelés menetéről e-mailben kérhet információt: rehab@ergoterapeuta.hu, vagy írjon egy üzenetet a KAPCSOLAT menüpontban.