Kézterápia - Ergoterápia


neurofeedback figyelemzavar rehabilitáció
Rehabilitációs kezelés - gyakorlatok betanítása

Minősített kézterápiás praxisom fókuszában a kéz és a kar holisztikus ergoterápiás kezelése áll - akut sérülés, betegség vagy műtét után. A kézrehabilitáció és az ergoaterápia részeként célom, hogy újra a megszokott módon használhassa a kezét, társadalmi és szakmai környezetben.


Ortopédiai, sebészeti, reumatológiai, gyermekgyógyászati ​​és neurológiai szakterületen kezelem a betegségekben, sérülésekben szenvedő betegeket. A terápia lehet konzervatív, műtét előtti vagy utáni.


figyelemzavar neurofeedback biofeedback
Tükörterápia

A rehabilitáció célja, a kéz fiziológiai funkcióinak helyreállítása, illetve azok lehető legjobb fenntartása.


A kézterápiás gyakorlatban végzett kezelések folyamán a fogóképesség, fogófunkciók, a finommotorika, a mobilitás, a kézügyesség, az erő, a stabilitás és az érzékenység fejlesztése az elsődleges szempont, valamint a fájdalom és a hegek csökkentése.


neurofeedback biofeedback figyelemzavar


Okleveles terapeuta vagyok az ergoterápia és a kézterápia területen, sok éves tapasztalattal ezeken a területeken, tagja vagyok a Magyar Rehabilitációs Társaságnak, és Alelnöki pozíciót töltök be a Magyar Biofeedback és Neurofeedback Akadémia Tudományos Egyesületben.
Praxisomban elmagyarázom Önnek a betegség illetve a gyógyulási folyamat klinikai képét és lefolyását, valamint egyéni stratégiákat, öngyakorló programokat dolgozok ki Ön számára, hogy aktívan részt tudjon venni a terápiában és a rehabilitációban.


Kiegészítő terápiaként, biofeedback - neurofeedback kezeléseket is ajánlok a rehabilitáció során. Ezen kezelések (például neurofeedback - amplitúdó és SCP, HRV, EMG...) teljeskörűen elérhetőek a praxisomban. NeXus10 eszközzel dolgozom, az Országos Biofeedback és Neurofeedback Egyesület által ellenőrzött és ajálott terapeuta vagyok.


neurofeedback biofeedback figyelemzavar

Az EMG kezelésről itt olvashat bővebben:

www.ergoterapeuta.com/post/electromyography-emg-izom-biofeedback


A HRV légzésterápiáról az alábbi linken talál összefoglalót:

www.ergoterapeuta.com/neurofeedback-biofeedback-bejegyzések/categories/hrv


Kérdéssel kapcsolatban keressen bizalommal: rehab@ergoterapeuta.hu