top of page

AZ ÉN UTAM - Online Ingyenes Workshop


pszichológia neurofeedback ergoterápia


Betekintés a workshop tematikájába: 3. rész.


Ha hiszel benne, hogy jobbat érdemelsz, jobbat is kapsz. Igen, könnyebb mondani, mint megtenni, különösen, ha olyan helyzetbe kerülünk, amely önbizalomhiányt, alacsony önbecsülést vagy egyszerűen az alkalmatlanság érzését kelti bennünk:

"Jobban kellett volna tudnom."

"Mi van, ha nem felelek meg az elvárásoknak?"

"A végén ismét mindent elrontok."


Ma én vagyok az a személy aki felhívja a figyelmedet, hogy: az önbizalom az önbüntetés egy formája!

Gondolj bele: mikor származik bármi hasznos abból, ha bünteted magadat?


Apró emlékeztető: amikor megbüntetjük magunkat, valójában megtagadjuk a felelősséget magunkért. Az önbüntetés megakadályozza, hogy valóban elfogadjuk a hibáink tanulságait. Megakadályoz bennünket abban, hogy elismerjük a megélt tapasztalatainkat, és megakadályoz bennünket abban, hogy felismerjük, hogy folyamatos növekedésben vagyunk.


A fejlődésünkkel kapcsolatos kérdések is fontosak, amelyeket fel kell tenni magunknak ebben az időszakban.

Mi van, ha a félelem igazából a bátorság lehetősége, például, hogy belépj egy szobába, olyan emberek közé akik mellett kellemetlenül érzed magad?


Ebből a felhatalmazott térből képződhet a javítási és helyreállító gyakorlatok terén: hogyan lehet jobban teljesíteni és hogy, hogyan érezheted magad így jobban.


Önmagunk legyőzése megakadályoz bennünket abban, hogy oda jussunk, mert gyengíti elhatározásunkat és lehetőségérzetünket, létrehozva ezt a láthatatlan blokkot, amelyet valljuk be, nagyon nehéz áttörni.

Gyere és tanuld meg, hogyan lehet áttörni ezt a blokkot az ÉN UTAM online workshopon. Az általam megosztott átalakító gyakorlatok annyira lenyűgözően egyszerűek, hogy el sem hiszed, miért nem próbáltad ki ezeket korábban!


Valójában nem olyan nehéz az önbizalomhiányból az önbizalomba térni. Főleg, ha megtanulod az „érzelmi rezonanciát”, és azt, hogyan tudod rávenni magad arra, hogy érezd, hogy a lehetőség érzése áthalad a testeden.


"Minden tűznek szüksége van egy szikrára."

Klikk a weboldalra, ha többet szeretnél megtudni az INGYENES workshopról és foglald le a helyedet még ma: www.ergoterapeuta.comEmlékezz erre: nem büntetjük magunkat, hogy jobban csináljuk, hanem bátorítjuk magunkat!


Várlak a workshopon! Ölellek, Neri

bottom of page