Alvászavar


Az álmatlanságban szenvedők gyakran fokozott izgalmat mutatnak. A Biofeedbacket az alvászavarok kezelésében alkalmazzák az izgalom ezen szintjének csökkentésére. A páciensek a terápia alatt egyfajta alvási protokollt tanulnak meg, mely elősegíti, hogy elalvás előtt kellemes ellazulás állapotába kerüljenek.poszt covid szindróma alvászavar stressz szorongás
Biofeedback Neurofeedback

Stressz diagnosztika, kapcsolódóan az alvászavarhoz

A biofeedback terápiát az általános stresszdiagnosztika részeként is használják. A terápia alatt összegyűjti a kliens egyéni stresszreakcióit vizsgáljuk, hogy hogyan reagál stresszes helyzetekben. A terhelhetőség meghatározásához rövid stresszteszteket (pl. fejszámolás) vagy hosszú távú méréseket (legfeljebb 24 óráig) használnak.


A biofeedback terápiát az általános stresszdiagnosztika részeként is használják. A terápia alattsszegyűjti a kliens egyéni stresszreakcióit vizsgáljuk, hogy hogyan reagál stresszes helyzetekben. A terhelhetőség meghatározásához rövid stresszteszteket (pl. fejszámolás) vagy hosszú távú méréseket (legfeljebb 24 óráig) használnak.Az állapotfelmérés folyamata az alábbi három szakaszból áll:


1. Jelentkezés: telefonon vagy e-mailben


2. Vizsgálat: személyes találkozás keretében (anamnézis, baseline felmérés NeXus10 EEG - Biofeedback eszközzel)


3. Tanácsadás: újabb személyes találkozás keretében, a vizsgálat eredményének kiértékelésével, a kidolgozott terápiás terv megbeszélésével.


Az állapotfelmérés tartalmazza az anamnézis felvételét (panaszok meghallgatása, kórlap-vizsgálati eredmények áttekintése), a vizsgálatot (egyszeri alkalom baseline mérést), a tanácsadást (vizsgálat értékelését), és igény szerint a terápiás tervet.


Az állapotfelmérés ára: 16.900.-Ft


Az állapotfelmérést követi a terápiás tréning, melyet a baseline mérés alapján, valamint a tüneteket és a mért agyhullámok mintázatát is alapul véve, az egyeztetett terápiás terv szerint a megfelelő agyterületen neurofeedback eszközzel végzek.


ÁRLISTA ide klikkelve elérhető.


www.tudatosagy.hu